Over ons

Advizo is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een specialistisch advies- en detacheringsbureau voor HBO- en WO-professionals in de jeugdhulpverlening. Advizo staat zowel bekend om haar gedegen en adequate selectiebeleid als om haar professionele en betrokken aanpak richting zowel opdrachtgevers als medewerkers.
 
Advizo is een dynamische organisatie met basiswaarden ‘PROFF’ (Professioneel, Respectvol, Open, Fris en Flexibel) als uitgangspunt. Naast het detacheren verzorgen wij adviestrajecten, trainingen, coaching trajecten en traineeships. Het geven van persoonlijke begeleiding behoort eveneens tot de mogelijkheden.
 
Advizo is altijd op zoek naar goede, enthousiaste kandidaten met een hart voor kinderen. Heb je een (sociale) HBO opleiding afgerond, werkervaring in de jeugdzorg en ben je ook een echte PROFF? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Voor vrijwel alle functies die via Advizo ingevuld worden is het nodig om je te registreren bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). 

 


Bij Advizo komen mijn ervaring in de uitzendbranche en pedagogische opleiding goed tot zijn recht. Ik raak enthousiast van het werk waar jij je zo voor inzet. Betrokken, sociaal en toegankelijk zijn vind ik belangrijk. Heb je vragen? Ik help je graag!
Kristie van der Laan
Kristie van der Laan Medewerker Backoffice