Waarom onze organisatie

Maak impact!
Doorgroeimogelijkheden als mens en in je rol
Ervaar vrijheid en eigenaarschap in je werk

Wij bieden

Een goede pensioenvoorziening
Een baan waar je veel voldoening uit haalt
Inwerkprogramma met trainingen en learning on the job

Onze recruiter

Margreth van Kuijl

Over ons

Beep for Help brengt hulpvragers (beepers) en hulpaanbieders (helpers) snel en geheel veilig samen, via een handige app, zonder tussenpersonen of administratieve lasten. U krijgt als beeper de hulp die u verdient. En als helper kunt u zich maximaal richten op het verlenen van de gevraagde hulp. Dat is pas ontzorgen! Heeft u ondersteuning nodig? Met de Beep for Help-app haalt u kwalitatieve hulp in huis van iemand uit uw buurt. Via Beep for Help kunt u eenmalig of frequent hulp aanvragen of bieden. Druk op de β€˜BEEP’ knop en binnen 30 minuten staat er iemand bij u op de stoep om te helpen. Of wilt u als β€˜helper’ uw steentje bijdragen? Ook dan kun je je aanmelden voor Beep for Help. Download onze app en ervaar hoe eenvoudig het is om hulp in te schakelen of aan te bieden. Ook de betaalmogelijkheid in de app werkt zeer gebruiksvriendelijk. Daardoor wordt het aanvragen van hulp toegankelijk voor iedereen. Jong en oud. Download de Beep for Help-app en kom met elkaar in contact!

Onze waarden

Innovatief
Wij zijn Beep for Help, een innovatieve startup met de ambitie om hulp thuis bereikbaar te maken voor iedereen die dit nodig heeft en mantelzorgers te ondersteunen.
Persoonlijke ontwikkeling
Bij Beep For Help bieden wij je diverse doorgroeimogelijkheden, als mens en in je rol.
Maatschappelijk betrokken
Beep For Help neemt verantwoordelijkheid voor een maatschappelijk probleem waar vergrijzing en een veranderende arbeidsmarkt vragen om een andere aanpak.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je ontvangt een bevestiging en wij gaan met je sollicitatie aan de slag.
Telefonische screening
Zien we voldoende aansluiting? Dan nemen we contact met je op voor de eerste telefonische kennismaking.
Eerste interview
Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we verder in op jouw sollicitatie. We kijken of jouw ambities en karakter aansluiten bij onze organisatie en -cultuur.
Tweede interview
In het tweede gesprek praten we door over jouw kennis en ervaring in relatie tot de functie.
Aanbod
Bij wederzijds enthousiasme doen we jou een passend aanbod.