Waarom onze organisatie

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Bij Cordaan kies niet voor een baan, maar voor een loopbaan. De volgende stap, die bepaal jij.

Wij bieden

Salaris conform CAO VVT, GHZ of GGZ.
Pensioensopbouw bij PFZW.
Werken vanuit huis mogelijk

Over ons

Cordaan biedt aan zo’n 20.000 mensen zorg vanuit 120 locaties in Amsterdam, Diemen, Huizen en Nieuw-Vennep. Dat doen we met bijna 6.000 medewerkers en ruim 2.500 vrijwilligers. Maar ook in samenwerking met mantelzorgers en andere zorgprofessionals, onderzoeksinstellingen en vele maatschappelijke organisaties. Als één van de grootste zorgorganisaties van Amsterdam wil Cordaan verantwoordelijkheid nemen voor de ontwikkeling van de langdurige zorg in de stad.

Wil jij in de zorg werken én blijven groeien? Kom dan werken bij een organisatie die zorgt dat jij tot bloei komt. Bij wie je je ontwikkelt volgens je eigen groeipad. En die je scherp houdt met opleidingen en trainingen. Naar welk werkveld jouw hart ook uitgaat, Cordaan biedt dit allemaal.



Onze waarden

Kleurrijk
Wij respecteren en waarderen zelfstandigheid en eigen keuzes. Iedereen moet zo veel mogelijk het leven kunnen leiden dat die wenst.
Dichtbij
Wij bieden ondersteuning zodat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven. Liefst thuis, in hun eigen omgeving. Of, als dat niet kan, in een zorgomgeving waar mensen zich veilig voelen.
Vriendelijk
Medewerkers bij Cordaan zijn professioneel, werken met plezier en voelen zich gewaardeerd om hun inzet, betrokkenheid en aandachtige zorg.
Zorgzaam
Cordaan biedt die zorg en begeleiding kleinschalig, in en rond verschillende locaties maar ook gewoon in de wijk, zo veel mogelijk thuis of ‘als thuis’.
Stimulerend
Het stimuleren van ieders mogelijkheden staat hoog in het vaandel.
Het is zulk mooi werk, vooral de blijdschap en dankbaarheid van de bewoners raakt me. Met activiteiten kan je mensen laten glimlachen die dat al lang niet hadden gedaan.
Charmain
Charmain Participatiecoach

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je levert een CV en een korte motivatie in.
Eerste reactie
De recruiter reageert binnen 24 uur op jouw sollicitatie.
Telefonische screening
De recruiter neemt contact op voor een eerste screening en kijkt met jou naar de vacature waar je op gesolliciteerd hebt.
Eerste interview
Het eerste en tweede interview zijn vaak op locatie bij de hiring manager.
Aanbod
De hiring manager doet een aanbod voor het contract.
Aangenomen
Yes, aangenomen! Welkom bij Cordaan. De manager plant een eerste werkdag in.
Onboarding
Hallo! Welkom bij Cordaan, de eerste werkdag staat gepland, je maakt kennis met je collega's en sluit aan bij de welkomstdag met al je andere nieuwe collega's.